Levenslicht
Methode   
  


Methode

Onze Methodologie:

We creŽren uitstekende inhoud, we dragen effectief kennis over en we bewerkstelligen concrete veranderingen.
Door de toepassing van een gezamenlijke interventie van het cognitieve, emotionele en lichamelijke domein bereiken we het betekenisvolle en geÔntegreerde leren.
Door het ervaringsproces verankeren we de kennis op een directe en diepgaande wijze.

We definiŽren ons systeem als een levende ervaring. We gaan voorbij de verbale leerweg en de ďervarings leerwegĒ.
We zijn experts in emotioneel management, onze procedures bevatten de sleutelwaarden om de veranderingen in mensen vast te stellen.
We trainen mensen om aan de ene kant algemene, specialistische en technische competenties te ontwikkelen, en aan de andere kant hoog presterende teams te vormen die toegewijd zijn om strategische doelen te bereiken.

Ontmoetingen en Emoties

Onze emotionaliteit en onze relaties met elkaar zijn van invloed op onze gezondheid, onze prestatie en onze productiviteit. Wanneer organisaties deze componenten niet managen kunnen substantiŽle en onverwachte kosten zich voordoen. Aan de andere kant, wanneer met deze factoren wel rekening wordt gehouden, wordt er extra waarde toegevoegd aan de manier van management.

Wanneer de ervaring van de relatie met anderen gezond is wordt de noodzakelijke setting geboren die ons accepteert en ons toestaat ons vrijelijk te ontwikkelen en onze potentiŽle waarde ten toon te spreiden.

Het trainen van de capaciteit om relaties aan te gaan en het cultiveren van emotioneel gezonde verbindingen is een belangrijke bron voor personeel en teams om tot zich te nemen omdat het een krachtige cirkel genereert waar gezondheid en prestatie elkaar versterken.Biocentrische Organisatie | Visie en Missie | Ons Teamwork |
Methode | Onze Services | Josť en Tjeerd | Links